Velkommen til Skoop.dk

Skoop.dk er en af Danmarks absolut førende webbutikker indenfor gadgets & elektronik produkter samt tilbehør. Skoop.dk har adskillige sjove & skøre gadgets & produkter, der især er velegnet til gaver, festlige lejligheder m.m. Vores helt store passion hos Skoop.dk er især gadgets indenfor genren elektronik & teknik. Vi elsker nemlig fede drengerøvs-gadgets og lir, og har derfor en stor ekspertise indenfor disse produkter. Mangler du elektroniske gadgets, eller smart tilbehør til din iPhone, iPad, Mac eller musik og bluetooth afspillere? SÅ er du havnet det helt rigtige sted.

 

Historie

Skoop.dk er grundlagt tilbage i 2011, hvor folkene bag siden så småt startede ud med online salg af gadgets og elektronisk tilbehør. Siden dengang er Skoop.dk vokset sig til en af de større spillere på gadgets markedet.  Skoop.dk blev dengang drevet ud fra mottoet: ”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle - Vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege”. Dette grundprincip er stadigvæk en del af kernen i virksomheden.

I 2016 blev Skoop.dk opkøbt af TemaShop Group Aps, som i dag driver Skoop videre i samme gode ånd, med fokus på kontinuerligt at kunne tilbyde danskerne de nyeste & sjoveste gadgets på markedet. Vores mål er hele tiden at kunne levere kvalitets gadgets & sjove produkter, til Danmarks bedste priser, og med særlig fokus på at give vores kunder en sublim service.

 

God service fra start til slut

Service og sikkerhed er en topprioritet for Skoop.dk, og du kan derfor trygt handle i vores webshop, som selvfølgelig overholder alle de danske regler for internethandel og sikkerhed. Skoop.dk sætter en ære i at give dig en god oplevelse når du handler hos os. Har du spørgsmål, behov for hjælp eller yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

Hurtig Dag-til-dag Levering

Vores IT-systemer og organisation er blevet udviklet til at håndtere hurtig levering, og vi gør hver dag alt for at få vores ordre ud til kunderne hurtigst muligt.

Alle ordrer modtaget inden klokken 14.00 på en hverdag, sendes samme dag, med levering til dig den efterfølgende dag.

 

Alle de nyeste produkter

Skoop.dk er kendt for at præsentere nye gadgets & produkter kontinuerligt, hele året rundt. Vi kan derfor tilbyde vores kunder et stort udvalg af de nyeste gadgets på markedet, til favorable lave priser. Vi gør derfor alt for konstant at være ”up-to-date” med hvad der rører sig på markedet, så vi kan tilbyde dig de bedste gadgets og produkter. Derfor er vores ugentlige nyhedsbrev fra Skoop.dk et af de mest læste nyhedsbreve i branchen, så hvis du er interesseret i teknik og gadgets, vil vi anbefale dig at ”signe-up” til vores nyhedsbrev.

 

 

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout