Dine filtre

  1. Fjern element Kategori: Metaldetektorer

Søg Ekstra valgmuligheder

Gruppe
  1. (9)
Vælg barn/voksen
  1. (9)
  2. (9)
  3. (9)
Størrelse
  1. (9)

Metaldetektorer

  1. Skoop
  2. Kategorier
  3. Elektronik & Teknik Gadgets
  4. Metaldetektorer

Ingen tilgængelige varer.

Har du lyst til at gå på opdagelse med en metaldetektor eller have den, når du fx. skal finde tabte genstande? På Skoop.dk finder du et godt udvalg af detektorer i forskellige prisklasser og modeller. 

Vores smarteste modeller har et display, hvor du får en masse informationer ind, som gør det ekstra interessant at benytte dem. Eller som vil gøre det lettere at finde tabte genstande. Klik ind på modellerne for at læse mere om deres funktioner og muligheder.

Hvordan fungerer en metaldetektor?

Ved du hvordan en metaldetektor fungerer rent praktisk? Hvis ikke, giver vi dig en forklaring på det her. Der er nemlig mange danskere, der har stor glæde af at benytte detektoren i forskellige sammenhænge. 

Metaldektoren har en forhistorie der går helt tilbage til 1881, hvor den eftersigende blev anvendt til at opklare mordet på præsident James Garfield. Meget er sket siden og teknologien er langt mere veludviklet i dag. 

En almindelig metaldetektor består af lettere avanceret elektronik og et batteri som er monteret på apparatet. I forlængelse af apparatet er der en lang stang, der typisk fungerer teleskopisk. Det er den elektromagnetiske reaktion med metaller, der er med til at give bippet. Detektorens søgehoved er altså den der skaber et elektromagnetisk felt, som diverse metaller vil reagere på. Apparatet gør dig så opmærksom på det, via højtalerens klassiske bip.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout