Dine filtre

  1. Fjern element Kategori: Mikroskoper

Søg Ekstra valgmuligheder

Gruppe
  1. (4)
Vælg barn/voksen
  1. (4)
  2. (4)
  3. (4)
Størrelse
  1. (4)

Mikroskoper

  1. Skoop
  2. Kategorier
  3. Elektronik & Teknik Gadgets
  4. Mikroskoper

Ingen tilgængelige varer.

Skoop.dk har et stort udvalg af USB mikroskoper i en lang række varianter og prisklasser. Den primære forskel består i deres funktioner og hvor meget de kan forstørre. De bedste kan forstørre genstanden med hele 1600 gange zoom og det er nok til de langt fleste behov. 

Langt de fleste USB mikroskoper kan tage billeder og videoer. Det giver dig muligheden for at tage helt ekstraordinære videoer og billeder af ting, som ingen andre kan se. Vores mikroskoper henvender sig både til private og erhverv. Klik ind på modellerne herunder, for mere information om dem

Digitalt USB mikroskop med mange funktioner

Et digitalt USB mikroskop kan det meste du har behov for. Specielt for den almene bruger, der kan lide naturen eller at betragte meget små genstande. 

Når du skal vælge et USB mikroskop er det vigtigt at du tænker over dine behov. Hvilke funktioner skal den have? Hvor meget skal den kunne forstørre? Det er generelt for vores modeller, at de fungerer med USB, kan tage videoer og ellers har de hver deres specifikationer. Det er kun dig der kender til formålet og hvad du skal bruge den til. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout