Dine filtre

  1. Fjern element Kategori: Oplader til bærbar - MacBook & PC

Oplader til bærbar - MacBook & PC

  1. Skoop
  2. Kategorier
  3. Elektronik & Teknik Gadgets
  4. Oplader til bærbar - MacBook & PC

Macbook Magsafe 2 Pro 13" 60 W - oplader
På lager
369 kr

På denne side finder du et bredt udvalg af opladere til din bærbare computer. Vi har over 30 forskellige varianter fra anerkendte producenter som HP, Apple, Samsung, Dell, Toshiba, Sony og Asus.

Du kan derfor være sikker på at kvaliteten er god og at vi har en oplader til din bærbar, uanset hvilket mærke du har. En computer uden strømforsyning, er det samme som en bil uden benzin. Er din bærbar oplader gået i stykker, vil du derfor helt sikkert skulle bruge en ny hurtigt. Hos Skoop.dk får du altid hurtig levering, så du bør bestille den hos os.

Ny strømforsyning til din bærbar

De fleste af os har prøvet at miste opladeren til vores bærbare computer. Eller at den går i stykker. I alle tilfælde, kan man nemt få brug for ny strømforsyning til den bærbare.

På Skoop.dk har vi et bredt sortiment af opladere for enhver smag og til alle behov. Nogle af varianterne passer til flere mærker, men generelt anbefaler vi at du vælger en oplader der matcher det computermærke du har. 

De kan bestilles fra kun 199 kr. og kan derfor fås til billige priser. Hvis du har problemer med at vælge den rette variant, er du altid velkommen til at kontakte os

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout